Signerte femårig millionavtale

NorgesGruppen øker sitt engasjement i Start, og forlenger avtalen med fem år!

Annonse:

NorgesGruppen har vært en viktig samarbeidspartner for klubben de siste fem årene. Nå øker de engasjementet, samtidig som de forlenger avtalen med fem år. 

- Dette er en veldig viktig avtale for klubben. NorgesGruppen har vært en fantastisk bidragsyter for klubben. Det er også et veldig flott signal at en så solid og stor samarbeidspartner går inn på en femårig avtale. Det viser at de har tro på det Start holder på med og står for, sier markedssjef Arne Simonsen.

- Dette betyr også at våre fantastiske Startbrød blir å finne i butikkhyllene hos Kiwi, Meny, Spar og Joker de neste fem årene. Dette er en betydelig inntektskilde for klubben. Vi oppfordrer alle som er glad i Start til å velge Start-brød, sier Simonsen og smiler.

- De fleste har en mening om Start og de er vårt alles fotballag her i sør. Start er en viktig institusjon som vi ønsker å være på lag med.

— Torgny Bøhn, ASKO AGDER

Tror på Start

Torgny Bøhn, markeds- og logistikksjef i Asko Agder, forteller at de identifiserer seg med Starts langsiktige strategi og fokuset på lokal forankring. 

- Vi er en bedrift som arbeider langsiktig og har alltid langsiktig perspektiv på det vi holder på med. Vi opplever at Starts strategi fremover også er langsiktig og det ønsker vi å være med på, sier Bøhn.

Avtalen innebærer at samarbeidet med Bakehuset også fortsetter, og vi ser frem til mange "seierskaker" i årene fremover!
Avtalen innebærer at samarbeidet med Bakehuset også fortsetter, og vi ser frem til mange "seierskaker" i årene fremover!

ASKO står for engrosvirksomheten i NorgesGruppen og er organisert gjennom 13 ASKO-selskaper over landet. I sør har de tilholdssted i Lillesand.

- De fleste har en mening om Start og de er vårt alles fotballag her i sør. Start er en viktig institusjon som vi ønsker å være på lag med. Når halvparten av spillerstallen nå er sørlendinger så heier vi også på Sørlandets fotballtalenter, sier Bøhn.

Han forteller at NorgesgGruppen dekker hele Agder med sitt butikknett og at Starts profil som en klubb med spillere fra hele Agder passer veldig bra.

- Gjennom vår bedrift håper vi også å bidra til fylle tribunene når det igjen er tid for at alle kan gå på fotballkamp igjen, sier Bøhn.

NorgesGruppen har ca. 1800 dagligvarebutikker og over 900 utsalgssteder innen servicehandel. ASKO leverer dagligvarer til NorgesGruppens butikker, i tillegg til en rekke andre serveringssteder.

norgesgruppen signering
Daglig leder Christopher MacConnacher (t.v.) og markedssjef Arne Simonsen (t.h.) gleder seg over en viktig avtale med NorgesGruppen. Her står de samen med Torgny Bøhn og Peder Syrdalen fra ASKO Agder.

 

Annonse fra Obos-ligaen: