Seriespillets siste bortekamp spilles søndag

Sesongens siste bortekamp skal spilles på Nye Høddvoll Stadion søndag 5. november klokken 15:00. (Foto: Helge N. Olsen)

Annonse:

Nest siste runde i OBOS-ligaen 2023 står for tur da vi reiser til Nye Høddvoll Stadion for å møte Hødd. Kampen i Ulsteinvik blir vår siste bortetur i seriespillet. Etter forrige rundes 2-0-seier mot Bryne ligger vi på 5. plass, fire poeng bak Kongsvinger på 3. plass, og med tre poengs luke ned til Sogndal på 6. plass. 

K P
12 Sogndal 0 0
13 Stabæk 0 0
14 Start 0 0
15 Vålerenga 0 0

Sist oppgjør mellom oss og Hødd var i runde #6 av årets sesong, da vi i starten av mai slo søndagens motstander 4-2 på Sparebanken Sør Arena. Hødd tok den gang ledelsen to ganger, men Alagie Sanyang første gang og Henrik Skogvold utlignet etter å ha havnet under for andre gang. Tom Strannegård sendte oss etterhvert i ledelsen før Zakaria Sawo satt spikeren i kisten da han scoret 4-2-målet noen minutter før slutt.

Se våre mål fra forrige møte med Hødd i videoen nederst.

Søndagens motstander

Mannskapet fra Ulsteinvik ligger foreløpig på 15. plass i OBOS-ligaen, ett poeng bak Jerv på kvalikplass og fire poeng bak 13.plass. I forrige OBOS-ligarunde endte det 1-0 til Hødd borte mot Raufoss. Seieren mot Raufoss var Hødds første siden 2. September da de slo Kongsvinger 2-1.

Laget fra Ulsteinvik står med tre seire, fire tap og hele syv uavgjort på hjemmebane denne sesongen, og har vist seg vanskelig å slå på Nye Høddvoll Stadion.

Scriven.jpg
Hødds Alfred Scriven (t.v) i duell med vår Vajebah Sakor under møtet på Sparebanken Sør Arena tidligere i år. (Foto: Svein Grundetjern)

Hødds topscorer denne sesongen er Alfred Richards Scriven. Den kenyanske spissen har scoret åtte mål for Hødd så langt i OBOS-ligaen 2023. Scriven har tidligere spilt eliteserie-fotball med Mjøndalen og har kamper i OBOS-ligaen for Ull/kisa og Mjøndalen i tillegg til Hødd.

Scriven har med sine prestasjoner denne sesongen gjort seg aktuell for Kenyas landslag. Spissen har vært med på benken for kenyanerne men har enda ikke fått sin debut for landslaget.


Annonse fra Obos-ligaen: