Selges til Eliteserieklubb

Vi har blitt enige med HamKam angående en overgang for Luc Mares. (Foto: Tor Erik Schrøder)

Annonse:

Den nederlandske midtstopperen Luc Mares selges til HamKam. Klubbene er enige om en overgang for stopperen. Mares har blitt enig med klubben fra Hamar og skrevet under på en kontrakt med dem.

Den stabile og ballspillende midtstopperen kom til IK Start fra nederlandske MVV Maastricht sommeren 2021, og bemerket seg som en av ligaens beste spillere i både 2022 og 2023. Siden overgangen fra Nederland har Luc Mares nærmest ikke gått glipp av en eneste kamp. Mares står oppført med 75 seriekamper, 9 NM-kamper og én kamp i playoff til Eliteserien.

Tredje strake sesong på toppnivå

Nå skal Luc prøve seg på det høyeste nivået i Norge, i kledd HamKam-drakten. Grøntrøyene tar fatt på sin tredje strake sesong i eliten, etter at de havnet på 11. plass i Eliteserien i 2023, med 34 poeng på 30 kamper. På de 30 seriekampene slapp de inn hele 59 mål. Kun Aalesund (73), på sisteplass, slapp inn flere mål enn Mares’ nye klubb.

HamKam rykket opp fra OBOS-ligaen i 2021, da de vant ligaen foran Aalesund. Som nyopprykket lag beholdt de plassen med én plass, da de havnet på 13. plass med 31 poeng etter 30 kamper.

Vi takker Luc for innsatsen og ønsker han lykke til i HamKam og videre i karrieren.

Annonse fra Obos-ligaen: