Seieren glapp på overtid i Levanger

Det endte 1-1 mot på TOBB ARENA mot Levanger. Nicolas Pignatel Jenssen scoret sitt første mål i Start-drakt (Arkivbilde)

Levanger var motstander i den ellevte runden av OBOS-ligaen 2024 på TOBB ARENA.

Kampen åpnet jevnt, men vi var frampå tidlig og det tok ikke mer enn syv minutter før Tom Strannegård fikk lagt ballen hard inn i Levangers boks, der midtstopper Nikolas Pignatel Jenssen fikk satt ballen i mål. 0-1 til Start og Nicolas første mål for klubben! Etter 14 minutter var Eirik Schulze frampå og forsøkte seg med et skudd på mål. Dessverre gikk skuddet midt på Levangers keeper.

Hjemmelaget begynte å ta mer over kampen, men vi var gode defensivt og holdt unna flere muligheter for Levanger og hadde et godt duellspill. Ved halvtimen kom Tom seg fint forbi på venstrekanten og slo et innlegg med adresse på Eirik Schulze, men ballen ble akkurat klarert før den nådde vår kaptein ved hjemmelagets mål. Etter første omgang kunne Start gå til pause med en 0-1 ledelse.

I starten av andre omgang gikk Levanger offensivt ut, men igjen så forsvarte vi oss godt. I det 65. spilleminutt ville hjemmelaget ha straffespark, men Levanger-spilleren ble bedt om å komme seg på beina igjen. Jasper Silva Torkildsen fikk seg en god trøkk etter en duell med en Levanger-spiller like etterpå, men den unge keeperen kom seg heldigvis på beina igjen. Etterpå gjorde vi en pen kontring, men Fabian Ness fikk ikke fyrt av et skudd.

I det 78. spilleminutt fikk Mathias Grundetjern sitt andre gule kort og måtte dermed forlate banen før fulltid. Vi fortsatte å være gode defensive og lot ikke Levanger slippe til. I det 87 minutt kom Kristoffer Hoven seg gjennom alene med keeper, men skuddet gikk like utenfor venstre stolpe. Det ble 6 minutter tillegg og fire minutter før kampslutt satt Levanger reduseringen og vi var like langt.

Kampen endte 1-1 mellom oss og Levanger. Nicolas Pignatel Jenssen scoret sitt første mål i Start-drakta.

Slik så vi kampen:

1’ Vi er igang i Levanger!

7` Vi scorer tidlig! Nicolas Pignatel Jenssen får satt ballen i mål etter et innlegg av Tom Strannegård! 0-1

14’ Like før Eirik Schulze scoret nok et mål for Start,  men keeper får hendene på ballen.

30’ Tom Strannegård kommer seg fint forbi på kanten og slår inn et innlegg som har adresse på Eirik Schulze, men ballen blir akkurat klarert før den når vår kaptein.

PAUSE: Vi går til pause med ledelse i Levanger!

45’ Andre omgang er i gang

52’ Fin redning av Jasper Silva Torkildsen

70’ Jasper Silva Torkildsen får seg en kraftig trøkk i en duell med en Levanger-spiller. Men den unge keeperen er på beina igjen

73’ Deni Dashaev ut, Fabian Ness inn

77’ God kontring av oss, men vi får ikke avfyrt noe skudd

78’ Rødt kort på Mathias Grundetjern

79’ Salim Nkubiri ut Kalle Wallius inn

86’ Tom Strannegård ut Kristoffer Hoven inn

87’ Kristoffer Hoven er sååå nærme med å sette vårt andre mål, men ballen går like utenfor mål

90’ 6 minutter tillegg

90’ Levanger scorer til 1-1

SLUTT Det ender 1-1 i Levanger etter en sen scoring av hjemmelaget.