Segberg

''Segen" har planen klar

Erlend Segberg har planen klar før møtet med Mjøndalen og ex-starter Jibril Bojang.

Annonse:

- Vi har sett litt video av Mjøndalen og vet at det er en tøff match som venter oss, sier Erlend Segberg.

Boost eller slitne føtter

Mjøndalen kommer fra en sterk cupseier mot Strømsgodset nå på torsdag.

- Dette kan gå begge veier. Seieren gir dem sikkert en boost, men de vil helt sikkert merke at de har spilt en 90-minutter bare få dager før seriekampen på søndag.

Storseier sist

Start møtte Mjøndalen i forkant av sesongen - da vant vi hele 4-0 på Isachsen Stadion.

- Mjøndalen har virkelig forbedret seg siden den gang - og kanskje var uttellingen vår i beste laget. Det blir uansett en helt annen type kamp søndag - og det blir en viktig kamp for vår del.

Kompisduell

Jibril Bojang gikk fra Start til Mjøndalen like før seriestart. Akkurat det møtet ser Segberg frem til

- Det blir gøy å møte han. Jibril er jo en artig kar, men vi vet hva han er god på og har troa på at vi skal stoppe han. 

- Poengmessig viktig

Etter at en tredjedel av sesongen er spilt står Start med 22 poeng - eller 2,2 poeng i snitt. Akkurat det er det opprykkstakter over.

- Vinner vi denne  kampen får vi luke til lagene under - skulle vi tape, så er det lagene bak oss tett oppi oss igjen. Poengmessig er dette en veldig viktig kamp, mener midtbanespilleren.

- Hvordan slår vi Mjøndalen?

- Vi må jobbe enda bedre sammen -  spesielt offensivt. Det er om å gjøre å skape sjanser og komme til mye gode innlegg. Vi har terpet mye på den delen av spillet vårt på de siste treningene, forsikrer Segberg.

Annonse fra Obos-ligaen: