Røde-Rolf vender hjem

Rolf Daniel Vikstøl er tilbake i Kristiansand og skal spille i gult og svart denne sesongen.

Annonse:

Etter 5 sesonger borte fra klubben, er det klart for å igjen ikle seg den gule og sorte drakten for 34-år gamle Rolf Daniel Vikstøl. Forsvarsspilleren som fra 2008 til 2017 fikk over 200 tellende kamper for Start, har signert på en kontrakt ut året.

- Endelig hjemme, sier Rolf Daniel og fortsetter:

- Jeg er veldig glad for å komme hjem igjen til Start. Det føles helt riktig. Jeg gleder meg stort til å bidra for klubben og spille foran fansen på Sparebanken Sør Arena
igjen.

Den venstrebeinte forsvarspilleren ble en kulthelt sist han var i klubben, og med sin knallharde og tøffe spillestil fikk han tildelt kallenavnet Røde-Rolf.

- I Vikstøl får vi en spilled med mye erfaring fra elitefotball. Og så har han en sterk kobling til Kristiansand og IK Start. Han kommer til å bidra med lederegenskaper både på og utenfor banen, sier sportssjef Magni Fannberg og legger til:

- Vi har som klubb gått gjennom store endringer de siste årene, og jeg håper at Rolf Daniel kan være med på å overføre klubbens arv og historie til de yngre og de nye som representerer IK Start.

Velkommen tilbake, Rolf Daniel!


Annonse fra Obos-ligaen: