Podcast: Andreas Lund - Fra B-laget til Champions League

Andreas Lund snakker om en innholdsrik, men altfor kort karriere, som startet i Vigør og endte opp i Premier League. Foto:: NTB scanpix

Annonse:

ENDELIG er vi tilbake med podcast! Makrellfotball tok seg en corona-pause da makrellen kom. Men nå er vi sterkt tilbake med en av landets mest målfarlige spillere noen gang.

Foto: Privat
Foto: Privat

Andreas Lund har scoret mot Chelsea og Arsenal i Premier League, han skjøt Molde til Champions League, har fire mål på åtte landskamper og bøttet inn mål både i Vigør, Start og Molde.

Som ungdom ble han ikke funnet god nok til Starts beste guttelag, men han ga aldri opp drømmen, og gjennom utallige timer med terping ble han en målscorer av rang. Og da han endelig kom i puberteten ble han også sterk som en okse!

Andreas Lund er murerlærlingen som aldri var på kretslaget som ung, som ble Norges dyreste spiller da han ble solgt fra Start til Molde og som kostet over 30 millioner kroner da han senere gikk til Premier League.

Så sa knærne stopp, og karrieren var over som 25-åring.

Gjennom 1 time og et kvarters god prat får du høre litt av alt det han rakk i løpet av seks sesonger i toppfotballen, og han kommer også med gode råd til unge spillere som drømmer om å bli storscorere på toppnivå. Han snakker også ærlig om hva som gikk galt i Start i 1996 og hvordan det gikk til da han ble solgt til Molde. I tillegg forteller han om tiden i Wimbledon, da han og de ander nordmennene ble frøset fullstendig ut.

Hør episoden her eller finn den på Apple podcaster eller Spotify.

Liker du podcasten? Abonner på Makrellfotball og få hver nye episode rett i din spiller.

Gi gjerne også en rating, legg igjen en kommentar eller del den med andre i sosiale medier.

Her finner du alle våre tidligere episoder.
 

Annonse fra Obos-ligaen: