Børufsen

- På hjemmebane skal vi styre

Espen Børufsen er kampklar etter en ekstra lang sommerpause.

Annonse:

\- Vi møter et godt Kongsvinger-lag, men på hjemmebane er det vi som skal styre og vinne, sier en offensiv Espen Børufsen foran søndagens kamp på Sparebanken Sør Arena.

>> SE VÅR FACEBOOK LIVE-SENDING NEDERST I SAKEN. DER MØTER DU BLANT ANNET ØGREY BRANDSDAL OG MATHISEN

Lang pause

Den energiske kantspilleren fikk ekstra lang sommerfri fordi han måtte stå over bortekampen mot Elverum (1-1) på grunn av tre gule kort.

- Det var kjipt å ikke kunne spille den kampen, som ikke ble slik vi hadde forventet. Det er denne type kamper vi skal vinne, men laget hadde ingen god dag og vi var ikke fornøyd med prestasjonen. Det har vært fint med fri, selv om jeg ikke akkurat vil kalle det ferie så har jeg ladet batteriene og er sulten på å spille kamp igjen, forsikrer han.

Seier i første oppgjør

- Mot Kongsvinger i vår vant Start, noen vil si en heldig 2-0 seier?

- Ja, det var en kamp hvor vi til pause kunne ha ligget under med flere mål. I 2. omgang var det vi som hadde taket på kampen og en god Dennis Antwi ble avgjørende for kamputfallet. Det vi lærte av den kampen tar vi med oss inn neste oppgjør. Kongsvinger er et spillende lag som kanskje har vært litt uheldig med poenguttelling til nå, men vi har ikke poeng å gi fra oss i Kristiansand, sier Espen Børufsen.

Annonse fra Obos-ligaen: