Overgangsvinduet åpner

20. juli åpnet overgangsvinduet og for første gang på lang tid, så kan Start forsterke laget om muligheten byr seg.

Annonse:

Ja, vi har finansielle muskler som gjøre det mulig for oss å hente inn spillere fra en høy hylle, og ja, vi er i prosess med aktuelle spillere.

Slik svarer  Startsjef Even Øgrey Brandsdal, på spørsmål om jakten på nye spillere er i gang.

- Spillerlogistikk kan være komplekst, det er ikke det samme som å gå i godtebutikken og pelle ut hva man vil ha til fastsatt pris. Vi må være klar over at vi spiller i OBOS-ligaen, og dersom vi skal gjøre langsiktige kontrakter så må vi vite at det er spillere som kan sette sitt preg på laget når vi spiller i Eliteserien når den tid kommer. Vi vurderer også løsninger ut sesongen som skal bidra til å oppnå målet om direkte opprykk. Parallelt vurderer vi yngre spillere som vi ønsker å utvikle til å bli toppspillere på sikt, understreker Øgrey Brandsdal.

- Hvor mange nye spillere kan det bli?

- Vi lar oss ikke stresse, det viktigste er at vi henter kvalitet. Vi kan ende opp med null, vi kan ende opp med fem. Samtidig så må ta hensyn til dersom det er enkeltspillere som vil forlate oss i sommer. Vi må ikke glemme at vi har masse kvalitet i laget allerede. Vi er helt i toppen av OBOS og ligger i en god posisjon til å klare målet vårt, noe som gjør meg veldig rolig I forhold til sommerens overgangsvindu.

- Er det interesse fra andre klubber for Start-spillere?

- Det kan jeg bekrefte, og dersom det skulle skje noen endringer så er behovet større for nye spillere.

- Vi kan heller ikke stikke under et stol at omgivelsene har store forventninger til at det vil skje noe nå som Start en drøm AS er en realitet?

- Vi har full forståelse for at mange er nysgjerrige og svært gjerne ønsker å se et nytt fjes eller to på Sparebanken Sør Arena. Vår oppgave er å ta de riktige valgene, både kortsiktig og langsiktig, og det krever en del arbeid - og arbeid tar tid. Jeg vil likevel berolige supporterne med at vi jobber knallhardt med å se på mulighetene for at vi kan forsterke oss allerede i sommer. sier Even Øgrey Brandsdal.

Annonse fra Obos-ligaen: