DSC_0514 (2)

Osselle signerer gullpartner avtale

Osselle som har sin ekspertise innen IT har nå signert en avtale med Start, der de blir med de neste fire årene.

Annonse:

- Vi i Osselle er stolte av at Start har valgt oss som sin IT-partner de neste 4 årene. Sparebanken Sør Arena er vår felles hjemmebane og mens Start leverer på banen så skal vi sørge for at sikker - IT er ivaretatt i våre lokale sky-tjenester, sier Salg- og Markedsleder i Oselle Runar Østbye.

Vi har behov for et teknologisk løft, noe vi særlig har merket nå under Covid, og er veldig trygge på at Osselle er rett partner til å ta oss videre, sier Salgssjef Lars Andersen.

DSC_0499 (2)
Det skal bli gøy å se utviklingen innen IT i tiden som kommer

Ikke nok med at Osselle har signert gullpartner avtale, de har også bestemt seg for å sponse vår egen Eman Markovic. 

- Vi er strålende fornøyd med å få Osselle på plass som samarbeidsparter i Start. Det er også ekstra gøy at Eman blir sponset, sier vår Markedssjef Arne Simonsen.

Avtalen gjør også at Osselle blir å se på treningsantrekket.

Samarbeidet gir oss en fin mulighet til å nå ut til partnere og flere mulige kunder. Ambisjonene våre er å bli Sørlandets største lokaleide IT bedrift innen 3-5 år. Fremoverlente ansatte skal levere skreddersydde IT- og datalagringstjenester til næringsaktører i SMB-markedet. Vi ser verdien av å vokse sammen med Start opp i Eliteserien og gleder oss til å nå en rekke mål sammen, avslutter Østbye.

Annonse fra Obos-ligaen: