Odd - Start 3-4 (2-2)

Lars-Jørgen Salvesen scoret to av målene da Start tok en sterk seier i en målrik generalprøve på Skagerak Arena i Skien

Annonse:

Start dro lørdag til Telemark og Skien for å spille generalprøven før kommende helgs serieåpning i Obosligaen hjemme mot Fredrikstad søndag 2. april, og Start tar her med seg en sterk seier mot et lag som er ventet å ligge i toppen av årets Eliteserie.

Vi fulgte kampen slik

Det var to lag som begge gikk ut i et relativt høyt press, men de første minuttene var ganske sjansefattige. 

Etter 14 minutter får Start frispark omtrent midt på Odds banehalvdel, et frispark Lars-Jørgen Salvesen sender rett i mål. 

Men ledelsen skulle bare holde i et kvarter før hjemmelagets Fredrik Nordkvelle satte inn utligningen med en suser fra hjørnet av 16 meteren. Og bare minutter senere sendte Olivier Occean Odd i ledelsen på en corner.

Start ga likevel ikke opp mot laget som er ventet å ligge i toppen av årets Eliteserie. Etter 39 minutter får Start frispark på 25 meter, hvor Salvesen igjen velger å gå for skudd, som han satte rett i mål. Flott scoring av Start-spissen.

Etter Salvesens utligning, hadde Odd noen gode muligheter til igjen å gå opp i ledelsen, men Start og Håkon Opdal holdt unna, og tok med seg 2-2 inn i garderoben i det som alt i alt var en godkjent 1. omgang av Start.

2. omgang

Til andre omgang ble det gjort bytter på begge lag, og det var hjemmelaget som kom til omgangens første sjanse, men Opdal får avverget.

I stedet kommer Start på en kontring, og Espen Børufsen sender de gule og svarte i ledelsen. Men det tar ikke lang til før Odd svare, for i det 51. minutt setter Pape Pate Diouf inn 3-3, og vi er like langt.

Utover omgangen blir det gjort flere bytter fra begge lag. Lagene kommer også til flere muligheter, men uten å sette dem i mål.

Etter 72. min er derimot Lasse Sigurdsen på plass og sender Start i ledelsen 4-3. Etter denne scoringen, har begge lag muligheten til å score, men Start holder unna og vinner 4-3. En seier som ikke er så ufortjent heller.

Dermed er Start ubeseiret i årets treningskamper, noe som lover godt foran neste helgs serieåpning i Obosligaen.

Søndag 2. april tar Start imot Fredrikstad til serieåpning på Sparebanken Sør Arena. Avspark er klokka 15:00.

Kampfakta

Odd-Start 3-4 (2-2)

Stadion: Skagerak Arena

Tilskuere: 1.147

Treningskamp, generalprøve.

Målscorere: 0-1 Lars-Jørgen Salvesen (14), 1-1 Fredrik Nordkvelle (28), 2-1 Olivier Occean (31), 2-2 Lars-Jørgen Salvesen (40), 2-3 Espen Børufsen (47), 3-3 Pape Pate Diouf (51), 3-4 Lasse Sigurdsen (72)

Start stiller slik (1-4-4-2)

Håkon Opdal

Eirik Wichne, Simon Larsen, Rolf Daniel Vikstøl, Henrik Robstad.

Abubakar Ibrahim, Gummi Kristjansson, Niels Vorthoren,  Espen Børufsen

Lars-Jørgen Salvesen, Dennis Antwi.

Innbyttere: Benjamin Boujar, Jens Kristian Skogmo, Tapio Heikkilä, Erlend Segberg, Daniel Aase, Tobias Christensen, Thomas Zernichow og Lasse Sigurdsen.

Odds lag: (1-4-3-3)

Sondre Rossbach

Espen Ruud, Vegard Bergan, Steffen Hagen, Thomas Grøgaard

Martin Broberg, Fredrik Oldrup Jensen, Fredrik Nordkvelle

Riku Riski, Oliver Occean, Rafik Zekhnini

Innbyttere: Oliver Berg, Torbjørn Agdestein, Stefan Mladenovic, Sigurd Hauso Haugen, Joakim Våge Nilsen, Erik Eikeng og Pape Pate Diouf

Annonse fra Obos-ligaen: