Nærmer seg "gratiskamp" borte mot Kongsvinger

I morgen, søndag, møter vi Kongsvinger på Gjemselund stadion. Avspark er klokken 15:00. Kampen har fri entré for alle tilskuere, så her er det bare å møte opp!

Annonse:

Etter den fantastiske 6-0-seieren hjemme mot Bryne sist kamp, reiser vi nå til Kongsvinger for å jakte nye tre poeng og starten på en seiersrekke. Vi er for alvor med i kampen om kvalikplassene, og ligger på en 7. plass med 29 poeng, kun to poeng bak kvalik.

K P
6 Raufoss 19 31
7 Start 19 29
8 Sogndal 19 29
9 Mjøndalen 19 27
Morgendagens motstander ligger på 10. plass med 26 poeng, men er i veldig god form med tre strake seiere. De har kun tapt én av sine siste ti kamper, og den kom borte mot Brann. Sist kamp slo de Grorud 2-1 på bortebane.

Gratis inngang

Det blir gratis inngang på bortekampen mot Kongsvinger, da hjemmelaget satser på et kjempearrangement og folkefest. Det er bare å møte opp på kampdag med smil om munnen og trua på tre nye poeng! Vi satser på å både vinne på både banen og tribunen.

Se kampen på klubbhuset

Hvis du ikke tar turen til Kongsvinger på torsdag kan du se kampen på Klubbhuset på Sparebanken Sør Arena. Vi åpner dørene 14:30. Benytt inngang 7. Er du verken i Kongsvinger eller på Klubbhuset, så kan du se kampen på streamingtjenestene TV2 Play og Discovery+, i tillegg til at den sendes på lineær TV på en av Eurosport sine kanaler.

Neste hjemmekamp

Vår neste hjemmekamp er mandag 29. august mot Grorud. Den kampen har avspark klokken 18:00, og billettsalget er allerede i gang. Kjøp billetter til den kampen her.

Annonse fra Obos-ligaen: