Mye å glede seg over

Trenerne Joey Hardarson (bildet) og Mick Priest gleder seg over sine respektive hjemland - og ikke minst det som skjer på treningsfeltet for tiden.

Starts trenere Mick Priest og Joey Hardarson gleder seg over at England og Island er VM-klare.

Joey også over at han ser samme energinivå i Start-gjengen som hos sine seiersrike landsmenn på Sagaøya...

- Det er viktig for oss. Holder vi samme innsatsvilje og duellkraft i kampene som på treningene, er vi bedre enn de andre lagene. Det gjennomsyrer våre treninger at det skal være full fres og stor energi, poengterer islendingen.

Annonse:
- Ser lovende ut

- Det taktiske skal spillerne allerede ha under huden, derfor vektlegger vi treninger med stort tempo og fullt trøkk. Jeg synes det ser veldig lovende ut.

- Altså fornøyd med responsen fra spillerne?

- Absolutt og personlig synes jeg det er svært lærerikt å plukke opp ting fra en så erfaren trener som Mick. Vi fungerer godt sammen og det er både humør og tenning på treningene, sier 41-åringen.

Han legger til at spillerne har taklet trenerskiftet på en profesjonell måte.

- Nå er det full konsentrasjon på de siste fire seriekampene.

Snart Ranheim

- Nå har det vært en friperiode for spillerne og flere har vært på lange reiser, er det tid nok til å trimme sammen et godt lag mot Ranheim tirsdag kveld?

- Ja, det klarer vi. Fint er det også at vi har en skadefri tropp når vi ser bort fra Lars-Jørgen Salvesen og Andreas Hollingen som er under opptrening etter operasjon, sier en optimistisk Joey Hardarson etter en trening der vi med selvsyn kunne bekrefte at det lyser innsatsvilje og spilleglede i Start-troppen.

Annonse fra Obos-ligaen: