Braut Brunes

Møt vår nye nummer 9!

Vi kan med glede presentere Jonatan Braut Brunes, som kommer på et sesonglangt lån fra Lillestrøm.

Annonse:

21 år gamle Braut Brunes begynte karrieren sin i Bryne, før han signerte for Florø. Etter en formidabel vårsesong ble Brunes solgt til Lillestrøm hvor han har vært de siste 1,5 årene.

Jærbuen, som er fetteren til den noe mindre kjente Erling Braut Haaland, har havnet bak storscorer Thomas Lehne Olsen i køen om spilletid i sesongen 2021 og vil derfor videreutvikle sitt store potensiale i Start i 2022. Dette er en signering hovedtrener Sindre Tjelmeland er fornøyd med.

– Jonathan har et stort, men uforløst potensiale, som han allerede har vist i de kampene han fikk i årets sesong. Han er en kraftpakke med en meget god evne til å lukte situasjoner i motstanderens boks og vi må bare sørge for å skape nok situasjoner rundt han, så vil Jonathan garantert score mål, sier Tjelmeland.
 

Han tror at Brunes vil være en type supporterne vil sette pris på.

– Han har kombinasjonen av vinnervilje, selvtillit og råskap, samt ydmykheten til å jobbe hardt hver eneste dag. Vi ser frem til å få Jonathan inn i vår gruppe.

Brunes selv har følgende melding til Start-fansen:

– Jeg kommer til Start for å utvikle meg som spiller og for å bidra til at vi som gruppe presterer best mulig. Start får en spiller som gir 100 % hver dag for at vi skal oppnå suksess sammen.

 Til tross for at ryktene florerer rundt klubbytte for fetter Braut Haaland, så lider ikke Brunes av samme beslutningsvegring. Han er tydelig på hvorfor han velger å gå til Start.

– Start er en potensielt veldig bra klubb med en fin historie. Jeg ser virkelig frem til å jobbe med spillergruppen, trenerteamet og komme i gang med jobben som venter. Jeg håper å kunne hjelpe Start med målpoeng, men det viktigste er at vi lykkes som lag, avslutter Brunes.

Hjertelig velkommen, Jonatan.

Annonse fra Obos-ligaen: