Med hjerte for biler og Start

Øvrebø Bil & Karosseri og DB bil går inn som partnere i Start

Annonse:

På bildet: Ole Jacob Aadnesen (f.v.), Arne Simonsen (Start) og Lars Ottar Eikeland.

- Vi ønsker å samarbeide med Start for få vist oss på en større arena, sier Ole Jacob Aadnesen i Øvrebø Bil & Karosseri.

- Vi har i tillegg en genuin interesse for fotball og jeg har vel sett ca 95 prosent av alle Start-kamper på Kristiansand Stadion og Sparebanken Sør Arena de siste 50 årene. Dette har nok også vært med på å påvirke vårt valg, sier Aadnesen.

- Det blåser en positiv vind rundt Start om dagen, og det er en opptur vi ønsker å være med på.

Øvrebø Bil & Karosseri driver både mekanisk-, karosseri- og lakkavdeling, og omsetter for i overkant av 30 mill. kroner i året.

Db Bil, som er samlokalisert med Øvrebø Bil & Karosseri, driver salg av bruktbiler og hengere til proffmarkedet. Omsetningen er i overkant av 20 mill. kroner i året.

- Fantastisk

Arne Simonsen, salgs- og partneransvarlig i Start, synes det er herlig at Øvrebø Bil & Karosseri/Db bil blir med som Start-partnere.

- De holder til på Øvrebø, men velger likevel å bruke sine markedspenger i Start. De har et fantastisk engasjement og interesse for klubben, og det er akkurat det vi trenger å samarbeide med. Vi ønsker dem hjertelig velkommen til Start, sier Simonsen.

 

Annonse fra Obos-ligaen: