Pålerud

Mani Pålerud har signert: - Gleder meg til å bidra

Etter å ha trent med oss i lengre tid har Fredrik Mani Pålerud nå signert på en kontrakt ut året med IK Start.

Annonse:

Fredrik Mani Pålerud har signert under på en kontrakt ut året med IK Start. 30-åringen spilte de foregående to sesongene i Sandefjord, og har også en fortid fra blant annet Sandnes Ulf, og Kongsvinger.

- Det kjennes godt å signere for IK Start. Jeg har vært her og trent med laget i en god måned, og føler meg godt integrert i gruppen allerede, sier høyrebacken og fortsetter:

- Veldig greit å få det på plass og jeg gleder meg til å bidra i kamper og ikke bare på trening.

Utdannet jurist
Etter at han forlot Sandefjord ved nyttårsskiftet, har Fredrik flyttet til Kristiansand sammen med sin samboer fra Flekkefjord. 30-åringen har ved siden av fotballkarrieren fullført juridisk utdannelse.

Nå ser han på mulighetene for å få en fot inn i det juridiske yrket, og skaffe seg litt arbeidserfaring ved siden fotballkarrieren. Klubben ønsker også å tilrettelegge for dette. Er Fredrik aktuell for din arbeidsplass ber vi deg ta kontakt med klubben så kan vi sette dere i dialog.

- Jeg har ved siden av spillerkarrieren fullført utdannelsen som jurist, og håper å kunne skaffe meg litt arbeidserfaring fra det juridiske kombinert med fotballkarrieren, sier Mani Pålerud.

Fornøyd hovedtrener

Hovedtrener Azar Karadas er glad for å ha fått muligheten til å signere med Fredrik, og gleder seg til å jobbe videre med han.

- Vi er glade for at vi fikk muligheten til å signere Fredrik, og at han har takket ja til å bli en del av gruppen vår og det vi prøver å bygge her. Han har trent med oss en stund nå, og han har glidd veldig godt inn i spillergruppen, sier Karadas og fortsetter:

- Vi vet hva Fredrik er god for, og han vet hva som kreves for å levere på dette nivået. Han kommer til å tilføre laget erfaring, rutine og kvalitet.

Velkommen til oss, Fredrik!

Annonse fra Obos-ligaen: