Lund kirke i gult og svart søndag

Søndag 7. mai klokka 1100 blir det Start Life Support-gudstjeneste på Lund.

Annonse:

Søndag blir en spesiell dag i Lund kirke, og Olav Lindebø, ny leder av Start Life Support etter Roy Emanuelsen, håper at det kommer riktig mange mennesker til gudstjenesten og deltar og støtter opp om denne begivenheten.

- Invitasjonen går ut til hele byen. Vi håper det stiller mange - og at det også blir en god del startere i benkeradene, sier Lindebø.

På bildet over ser du fra venstre Roy Emanuelsen, Paul Richardsen, Helge Smemo og Olav Lindebø. FOTO: Kristiansand Avis.

Mange startere

Sogneprest Helge Smemo forsikrer at det blir en ordentlig gudstjeneste, men med den forskjell at mange fra Start bidrar. 

Paul Richardsen skal synge solo, tidligere Start-spiller Torstein Andersen akkompagnerer på piano, Start-speaker Per Svein Bostrøm blir tekstleser, tidligere Start-spiller Audun Myhre holder preken og direktør Even Øgrey Brandsdal skal sammen med sognepresten si noen innledende ord til gudstjenesten.

Trener Steinar Pedersen tar oss gjennom kunngjøringene og noen av årets konfirmanter som er Start-spillere skal også bidra på sin måte. Dessuten skal A-lagsspillere som Lars-Jørgen Salvesen og Håkon Opdal være med å presentere Start Life Support.

Mannskoret Gaasehud deltar også. De fremfører blant annet Start-hymnen.

Samfunnsengasjement

Sogneprest Smemo sier at Kirken ønsker å være en positiv faktor i nærmiljøet, noe dette tiltaket viser. Inntekten fra kollekten skal gå til Start Life Supports arbeid for hjelpearbeidet som drives både hjemme og ute i verden i samarbeid med Strømmestiftelsen. Det er bygd fotballanlegg i Uganda og på hjemmebane blir rusavhengige ukentlig trent av Start-trenere.

Paul Richardsen er mannen bak ideen til gudstjenesten i Lund kirke. I august i fjor skrev han i sin faste blogg i Fædrelandsvennen at om ikke Start vant en av sine tre neste kamper i Tippeligaen så skulle han arrangere en gudstjeneste. Med Kirken og Start på laget er det nettopp det som skjer søndag...

Avspark i Kirken er som vanlig søndag klokka 1100, mens søndagen avsluttes på Sparebanken Sør Arena klokka 1800.

Annonse fra Obos-ligaen: