Låner finsk spiss fra Rosenborg

Vi har blitt enige med Rosenborg BK om en låneovergang ut sesongen for den 20 år gamle finske spissen, Agon Sadiku. (Foto: NTB)

Annonse:

Den 20 år gamle spissen Agon Sadiku skal tilbringe høstsesongen i Kristiansand og IK Start. Spissen, som i januar debuterte for det finske landslaget, kommer til oss på lån ut sesongen fra Rosenborg BK.

- Agon er en spiller som har et høyt potensial og som vi håper kan gi oss effekt i høst i form av poeng. Han besitter de egenskapene vi så etter i en spiss. Han har god fart og er flink til å kombinere med medspillere og har en god avslutningsfot, sier sportssjef Magni Fannberg om vår nye spiss.

Nå jobbes det med å få Agon spilleklar allerede til morgendagens OBOS-ligakamp mot Kristiansund. Spissen reiser direkte fra Trondheim til Kristiansund for å møte sine nye lagkamerater.

Årets nykommer i Finland

Sadiku ble hentet av Rosenborg før årets sesongen, etter å ha levert 14 mål på 26 kamper i 2022 for den finske Veikkausliiga-klubben Honka. Etter prestasjonene i 2022 ble spissen belønnet med prisen som årets nykommer i den finske toppdivisjonen, og fikk også en plass på årets lag.

For Rosenborg har han denne sesongen fått totalt 10 kamper og scoret ett mål. Nå skal 20-åringen spille høstsesongen i våre gule og sorte drakter.

Vi ønsker Agon hjertelig velkommen til Start-familien.

Annonse fra Obos-ligaen: