1fdbc496-8cae-c47b-174d-2d341d9974ee

Kunstsilo og Start blir partnere

Vi kan i dag annonsere at vi har inngått et samarbeid med Kunstilo, med mål om å nå ut bredt og å engasjere innbyggere i Kristiansand og i regionen. Både daglig leder i Start Terje Marcussen (t.v.) og administrerende direktør i Kunstsilo Reidar Fuglestad er fornøyde med partnerskapet. Foto: Erling Slyngstad-Hægeland

Annonse:

– Vi i Start ønsker at kunsten skal komme ut til folket. Eller sagt på en annen måte, bli så folkelig at alle i samfunnet aksepterer den. Siloen kommer - uansett om en har vært imot eller ikke. Nå må vi alle sammen gjøre det beste for at Kunstsilo blir en suksess og at samarbeidet bidrar til at Start også hevder seg i Norgestoppen, sier Terje Marcussen.

For å feire det nye samarbeidet, har det blitt planlagt en markering som skal skje under torsdagens hjemmekamp. Publikum som kommer på vår kamp mot Brann i morgen, torsdag 7.juli klokken 18:00, kan vente seg en overraskelse i pausen.

Kjøp billetter til Start - Brann her

– Kunst handler ikke bare om å se et bilde. Det handler også om å skape noe, og å være en del av noe større. Slik er det også med fotballen. For oss er det viktig å senke terskelen, åpne opp, invitere og inkludere. Kunstsilo skal være et museum for alle. Vi ønsker å bygge broer mellom ulike miljø, gjøre oss aktuelle og relevante for flere og bidra til å skifte perspektiv i møte med kunsten og Kunstsilo, sier adm.dir i Kunstsilo, Reidar Fuglestad.

2e4cd690-b30f-4b88-87d0-62d0da4fc357.jpeg
Fra venstre: Kommersiell sjef i Kunstsilo Eldbjørg Dahl, administrerende direktør i Kunstsilo Reidar Fuglestad, daglig leder i Start Terje Marcussen og salgs- og markedsmedarbeider i Start Markus Slyngenborg Jensen. Foto: Erling Slyngstad-Hægeland

Samarbeidet skal gjensidig styrke hverandres posisjon, muliggjøre utviklingen av nye inntektsmodeller og legge til rette for et godt, innovativt og langsiktig samarbeid.

I tillegg skal vi sammen utvikle relasjoner med publikum, både gjennom å nå nye grupper med de tilbud som finnes, men også ved å utvikle nye former for aktiv deltagelse. Kunstsilo og Start skal involvere, engasjere, skape fellesarenaer og åpne for nye perspektiv for begge organisasjoners publikumsgrupper i alle aldre.

a6c84029-b83d-a33c-d770-c295d90ff3c2.jpeg
To fornøyde ledere - både administrerende direktør i Kunstsilo Reidar Fuglestad (t.v.) og daglig leder i Start Terje Marcussen, er stolte over å annonsere samarbeidet. Foto: Erling Slyngstad-Hægeland

Om Kunstsilo

Kunstsilo er en nedlagt, prisbelønt kornsilo på Odderøya i Kristiansand som akkurat nå forvandles til et av Nord-Europas mest nyskapende kraftsenter for kunst- og kulturopplevelser. Med enestående lokaler skal Kunstsilo romme Tangen-samlingen, verdens største samling av nordisk modernisme og Sørlandets Kunstmuseums faste samlinger. Det ikoniske bygget skal romme både kunstutstillinger, arrangementer, vrimlehall, bar, kafé og butikk - og et selskapslokale i toppetasjen med utsikt over byen og innseilingen til Kristiansand.

444118d5-ddca-d46e-00c3-a12cf599cb84.jpeg
Foto: Erling Slyngstad-Hægeland

Gå ikke glipp av overraskelsen under pausen av morgendagens kamp mot Brann. Kampstart er klokken 18:00. Billetter til kampen kan kjøpes her.

Kontaktinformasjon

Annonse fra Obos-ligaen: