Kronekampen har passert 40,- og over 2500 har kjøpt billett

Søndag 12. november arrangerer vi årets kronekamp, når KFUM kommer på besøk til siste serierunde. Allerede nå, med over én uke til kamp, har kronesummen passert 40,- og over 2500 har kjøpt billett til én krone. (Foto: Tor Erik Schrøder)

Annonse:

Over 2500 har sikret seg billett til årets kronekamp. I kronekampen blir alle billetter solgt til én krone, og næringslivet og privatmarkedet bidrar med en sum per solgte billett for å muliggjøre konseptet.

I dag, over en uke før kampen, har vi passert 2500 solgte billetter, og kronesummen per solgte billett er oppe i 43 kroner og 20 øre. I tillegg er det flere privatpersoner som har valgt å bidra med en flat sum.

Slik kan du bidra som privatperson

Privatpersoner kan bidra på flere måter, men det er én ting vi IKKE ønsker at dere gjør, og det er å kjøpe flere kronesbilletter enn man skal benytte. Har du kjøpt kronesbillett og i tillegg ønsker å støtte klubben kan du støtte på følgende måter:

  • Du kan bidra med en flat sum, f. eks. betale vanlig pris for billettene dine.
  • Du kan bidra med en fast sum per solgte billett, f. eks. 0.1 kroner per solgte billett.

Begge måtene å bidra på registrerer du her.

Alle privatpersoner som er med og bidrar blir automatisk med i trekningen av signert drakt, signert kampball og VIP-restaurantplasser for fire stk til en valgfri kamp i 2024.

BIDRA HER

Vi setter stor pris på alle bidrag, og håper at mange velger å ta turen til Sparebanken Sør Arena når vi søndag 12. november tar i mot KFUM Oslo til siste serierunde.

KJØP KRONESBILLETT HER

Annonse fra Obos-ligaen: