Runde26 Rosa sløyfe

Kongsvinger-kampen blir årets rosa sløyfe-kamp

Kjøp årets Rosa sløyfe – designet for å redde liv. På årets Rosa Sløyfe-kamp er det Å Strøm som er kampsponsor.

Annonse:

Kampen mot Kongsvinger på søndag blir årets “Rosa sløyfe kamp”. Bli med å støtte brystkreftforskningen og andre brystkreftprosjekter med å kjøpe årets Rosa sløyfe!

Om aksjonen

Målet med Rosa sløyfe-aksjonen er å vise solidaritet med de som rammes av brystkreft og øke kunnskapen vår for å forhindre sykdommen. I Norge står Brystkreftforeningen og Kreftforeningen sammen om aksjonen. 

Tema for årets aksjon er: “forskning nytter”. Brystkreft er den klart hyppigste kreftformen hos kvinner, og forekomsten er økende. I dag vil én av ti norske kvinner utvikle brystkreft i løpet av livet. Forskning har gjort det mulig å overleve og leve et godt liv etter brystkreft, men vi er fortsatt avhengig av mer kunnskap. 

1920x1080_Storskjerm Rosa sløyfe 2022 (1).jpg

Et langt og viktig arbeid

I år arrangeres Rosa sløyfe-aksjonen for 25. gang, og siden 1999 har aksjonen bidratt med over 415 millioner kroner til brystkreftsaken. Ved å støtte Rosa sløyfe-aksjonen bidrar du til livsviktig forskning som vil være til nytte for pasienter og pårørende, både i dag og i fremtiden. Et reddet liv skal også leves. 

- Det er fantastisk at IK Start har dette store engasjementet for Rosa sløyfe-aksjonen. Vi er takknemlig for at dere som en stor lokal aktør viser solidaritet med brystkreftrammede og bidrar støtte til livsviktig forskning på brystkreft. Vi håper mange kommer på kamp og kjøper årets Rosa sløyfe. Geir O. Wehus, distriktsleder Kreftforeningen Kristiansand.

Før kampen vil det være en stand som det vil være mulig å kjøpe rosa sløyfe og andre rosa sløyfe-produkter. Kjøp årets Rosa sløyfe – designet for å redde liv!

aa-strom-rqmzpcwl-logo.png
Å Strøm er kampsponsor av årets Rosa Sløyfe-kamp.

 

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 05.10.2023
Skrevet av: Marcus Petterson & Vetle Stousland