Kom på Start-kamp og hjelp barn i Ukraina

Samtidig som vi spiller vår siste treningskamp før cupkampen i Sandnes, er flere hundre tusen barn på flukt fra Ukraina. Derfor har vi valgt å donere alle billettinntektene fra generalprøven mot Skeid til et veldedig formål.

Annonse:

- Det som skjer i Ukraina er forferdelig, og det er umulig å sette seg inn i situasjonen til de som er rammet, sier Espen Børufsen, leder for samfunnsansvar og legger til:

- For å bidra med det vi kan, har vi valgt å donere alle billettinntektene fra kampen mot Skeid til barn i Ukraina. Dette er barn i nød, som trenger all hjelp de kan få.

Lørdag 5. mars klokken 14:00 spiller vi generalprøve mot Skeid, kun en uke før åttedelsfinalen i NM mot Sandnes Ulf. Kampen spilles på Sparebanken Sør Arena, så fremt temperaturen holder seg oppe.

Billettinformasjon:

Sesongkortholdere: Gratis inngang.
Voksne: kr 100,-
Barn: kr 50,-

Har du sesongkort og allikevel ønsker å bidra, er det mulig å kjøpe billett.

Vi har valgt å donere alle billettinntektene fra kampen til Redd Barna. Dette er en flott anledning til å bidra til veldedig arbeid for barn i Ukraina, samtidig som man får sett Start spille kamp.

Konflikten i Ukraina har eskalert dramatisk de siste dagene. Dette er en krig som uskyldige barn i Ukraina blir rammet av. Krigshandlingene setter deres liv i alvorlig fare.

Vi håper så mange av dere velger å komme på kampen, og på den måten hjelper barn i Ukraina.

Annonse fra Obos-ligaen: