iDw4dkjVGZU

Pressemelding: Arbeidsforholdet avsluttes

Magni Fannberg og IK Start er enige om å avslutte hans arbeidsforhold i IK Start. Kontrakten går opprinnelig ut etter neste sesong. (Foto: Tor Erik Schrøder)

Annonse:

Etter to sesonger med Magni Fannberg som sportssjef i IK Start er partene nå enige om å avslutte arbeidsforholdet.

- Magnis arbeidsavtale løper ut 2024, og vi har hatt en dialog den siste tiden om å avslutte arbeidsforholdet nå. Det er ikke tilstrekkelig gjensidig tillitt til at vi kan fortsette samarbeidet. Når situasjonen er slik den er, er det naturlig at arbeidsforholdet avsluttes, sier styreleder i IK Start Ole Magnus Skisland.

Fannberg kom til IK Start i februar 2022, og har vært en markant sportssjef i klubben.

- Magni har lagt ned en stor innsats for IK Start, og hans tanker og idéer har preget måten vi har drevet klubb på sportslig sett. Han opparbeidet raskt et tillitsfullt forhold til spillere, støtteapparat og supportere. Styret har opplevd en sportssjef som har vært klar i sin tale, og vi har hatt gode og krevende diskusjoner med ham på det sportslige feltet. Vi ønsker ham lykke til videre, sier Skisland.

Tidligere har Fannberg blant annet jobbet som utviklingssjef i AIK og for akademiet til Brann SK.

IK Starts styre jobber med å ferdigstille budsjettet for 2024 hvor de sportslige rammene for neste år vil foreligge. Budsjettet skal godkjennes av årsmøtet.

Annonse fra Obos-ligaen: