Kjører tre økter om dagen

Etter en uke med innkjøring er det ingen kjære mor for Start-spillerne. I dag gjennomførte de tre treningsøkter på Sparebanken Sør Arena.

Annonse:

08.00 mandag morgen startet uka for Start-spillerne. En økt med fysisk trening i det "fysiorommet" som støtteapparatet har pusset opp i ferien ga dem en god start på dagen, før frokost og dagens ftballtrening ventet. Så et par timer hvile, før ny økt på ettermiddagen. I ukene fremover vil annenhver dag se slik ut, mens de andre dagene "kun" har to økter. En økning i treningsmengde sammenlignet med i fjor.

- Vi skal bli bedre på det vi kan bli bedre på. Vi vet at guttene er godt trent, og vi ønsker å bygge videre på det. Vi føler de har såpass bra grunnlag nå at vi kan øke litt på, sier Joey Hardarson etter dagens andre økt.

Han forteller at den første treningsøkten før frokost vil inneholde litt forskjellig, og at all fysisk trening er individuelt tilpasset.

- De har en økt før frokost med litt forskjellig fokus. Det kan være skadeforebyggende trening, litt på kjernemuskulatur, det kan også være mental trening, sier Joey.

Se hele intervjuet her (artikkelen fortsetter under)


Flere spillere på feltet

Han fikk se litt flere spillere på treningsfeltet i dag etter at tre av spillerne som måtte i korona-karantene nå er tilbake.

- Nå fikk vi inn noen ekstra i dag, og så kommer de siste i morgen etter karantene. De trenger litt tid til å komme seg i gang, så vi ikke pådrar oss noen unødvendige skader, sier Hardarson.

Mens spillerne som var med hele forrige uke får kjenne på tøffere belastning denne uka, så vil de som starter opp nå få en litt roligere start.

- De skal ha en test i morgen, som de sikkert gleder seg til, og så får de noen dager til å komme i gang. På torsdag eller fredag kan de forhåpentligvis bli mer med resten av gruppa, sier Joey.

Mohamed El Makrini trener ikke for fullt ennå, mens Henrik Gjesdal er et par uker unna trening sammen med resten av gruppen. I tillegg er Mikael Ugland fortsatt en god stund unna etter at han pådro seg et brudd i foten mot slutten av forrige sesong.

Treningskampen som var satt opp fredag 5. februar mot Fløy er avlyst, så første treningskamp blir onsdag 10. februar mot Jerv.

Annonse fra Obos-ligaen: