agder taxi

Kjører sammen med Start

07000 Agder Taxi er med som samarbeidspartner de neste tre årene.

Annonse:

Start og 07000 Agder Taxi signerte nylig en samarbeidsavtale som gjør taxiselskapet til en betydelig partner i Start.

Selskapet, som nå har telefonnummeret sitt med i navnet, har en historie som går tilbake over 100 år i Kristiansands-regionen. At navnet starter med 07000 gjorde det også naturlig å ta med en av Starts aller største nummer 7 på bildet (øverst).

- Vi i 07000 Agder Taxi gleder oss over å ha inngått samarbeidsavtale med Start, og vi ser frem til å være en del av partnernettverket og til å engasjere oss i Start, sier Carl Fredrik Holst, marked-og kommunikasjonssjef i 07000 Agder Taxi.

De blir nå godt synlige med profilering i den ene svingen på Sparebanken Sør Arena.

- For oss er det viktig å være godt synlige, og å være lett tilgjengelige for våre kunder. Sparebanken Sør Arena og Start er derfor en god plass å være tilstede for vår del, samtidig som vi ønsker å støtte vårt lokale fotballag. Vi vil være med på oppturen opp i eliteserien igjen, sier  Holst.

Arne Simonsen, kommersiell leder i Start, gleder seg over det siste tilskuddet i partnernettverket.

- Selv om Start rykket ned til Obos-ligaen vil næringslivet samarbeide med klubben, og det er veldig viktig for oss. Vi legger til rette og gjør alt vi kan for at våre samarbeidsbedrifter skal trives, dra stor nytteverdier av hverandre og ikke minst få gode opplevelser på kamp, sier Simonsen.

Annonse fra Obos-ligaen: