Kjære Start-supporter

Sesongen 2022 har gitt oss litt av alt. Vi har vært lang nede, og vi har vært høyt oppe. Foto: Svein Grundetjern.

Annonse:

Vi har spilt 15 seriekamper foran Norges beste fans. Sammen har vi skapt fantastiske rammer rundt kampene på Sparebanken Sør Arena. Det hele toppet seg i går. Den stemningen, lydnivået og atmosfæren som ble skapt i går var fantastisk. 

Arrangementet vi skapte i går var blant årets beste. Tett på 7000 mennesker samlet seg den kalde novemberkvelden for å se på oss. Det kokte på «pøbben», det var lange køer i billettluken og inngangene, og det var tenning på stadion fra første til siste sekund. Det var rett og slett et fantastisk arrangement. Slik har det vært flere ganger i år. Spesielt ønsker vi å trekke frem det vi sammen har skapt på Sparebanken Sør Arena i høst. Vi har snudd en vond vår til en fantastisk høst der vi har vist oss som ligaens nest mestvinnende hjemmelag.

Takket være dere har vi skapt et fort på Sparebanken Sør Arena. Vi har ligaens nest høyeste tilskuersnitt, og vi er ligaens nest mestvinnende hjemmelag. Sammen hadde vi en fantastisk høst, der vi vant 7 hjemmekamper på rad. Dette er takket være dere supportere, samarbeidspartnere og støttespillere som har støttet oss i tykt og tynt.

Den støtten dere viste til laget i går, og den tilliten dere har vist gjennom hele året, gjør det ekstra smertefullt å skuffe dere. Men mest av alt så gir det oss et brennende ønske, og en ekstrem boost til å jobbe knallhardt inn mot sesongen 2023 for å gi dere en etterlengtet opptur.

Neste år skal vi være med å kjempe om opprykk. Vi skal fortsette å bygge videre på det vi har sett i høst. Sparebanken Sør Arena skal være et fort også til neste år. Sammen skal vi skape flere rammer rundt kampene som vi så i går.

Allerede nå, lenge før jul, har vi solgt like mange sesongkort for neste år som vi gjorde for i år, det lover godt for neste sesong! Det er faktisk rekordmange som har fornyet sitt sesongkort for 2023, noe vi setter ufattelig stor pris på.

Tusen takk for i år, vi ses i 2023!

Vi er Start

Annonse fra Obos-ligaen: