Kampdag: Skeid - Start

Vi startet denne uken med en seier, og går nå all in for å avslutte uken med nok en seier når vi i dag gjester Skeid på Nordre Åsen. Avspark er kl. 14:00.

Annonse:

Klokken 14:00 i dag møter vi Skeid på Nordre Åsen. Før kampen ligger vi på en 3. plass med 45 poeng på 26 kamper, etter at vi har plukket 15 poeng av 15 mulige de siste fem kampene. Vi går altså for seier nummer seks på rad. Skeid ligger på 14. plass med 22 poeng på sine 26 kamper, og står med to seiere, to tap og ett uavgjort på sine siste fem.

Godt oppmøte på bortefeltet

Både på borte- og hjemmebane har guttene nytt godt av fantastisk publikumsstøtte gjennom hele sesongen. Spesielt på Østlandet har det blitt levert fantastisk på bortefeltene. Er du i Oslo og har tenkt å dra på kamp i dag, kan du kjøpe billetter her.

Se kampen på Klubbhuset

Har du ikke tatt turen til Nordre Åsen i dag kan du se kampen på Klubbhuset på Sparebanken Sør Arena. Benytt inngang 7, som vi åpner klokken 13:30. Det er fri entre, og arrangementet er åpent for alle. Det er mulighet for å kjøpe pølser, chips, mineralvann og kaffe i Klubbhuset.

TV-dekning av kampen

Er du verken i Oslo eller på Klubbhuset, kan du se kampen på streamingtjenestene TV2 Play og Discovery+, i tillegg til at den sendes på lineær TV på en av Eurosport+ sine kanaler. 

Annonse fra Obos-ligaen: