Kåffa-kampen blir årets kronekamp

I årets siste seriekamp, søndag 12. november klokken 14:30, arrangerer vi årets kronekamp! Det betyr at alle billetter selges for kun én krone, og at både bedrifter og privatpersoner er med og bidrar for å gjøre dette mulig.

Annonse:

TRYKK HER FOR Å BIDRA

Kronekamp betyr at alle billetter til oppgjøret mellom oss og KFUM kun koster én krone. Kampen spilles søndag 12. november.

Kronekampen går ut på at vi selger billetter til 1 krone, slik at vi får gitt en mulighet til alle i området til å komme på kamp, og at vi sammen som by og landsdel fyller opp arenaen. For å gjøre dette mulig inviterer vi nå med både bedrifter og privatpersoner til å bidra med en valgfri kronesum per tilskuer. (F. eks. 2 krone per tilskuer. Kommer det 6000 tilskuere på kampen blir da totalsummen 12 000,-). I tillegg kan privatpersoner bidra med et valgfritt flatt beløp (f. eks betale vanlig pris for sin kronesbillett).

Slik kan privatpersoner bidra

Det er ikke bare bedrifter som kan være med og bidra, privatpersoner har også muligheten til å bidra, og alle som bidrar er med i trekningen av tre premier. Privatpersoner kan bidra på tre måter.

  1. Privatpersoner kan bidra med en valgfri sum per tilskuer. Alle monner drar, og med ett bidrag på f. eks 10 øre per tilskuer vil man ved 6000 tilskuere betale 600 kroner.
  2. Privatpersoner kan også bidra med et flatt engangsbeløp, f. eks 250 for å i praksis betale for en billett.
  3. Siste måten å bidra på er rett og slett så enkel som at hvert menneske teller, og ved å booke kronesbillett og komme på kamp er du med på å sikre gode penger inn i klubbkassen.

Alle privatpersoner som er med og bidrar er med i trekningen av VIP-restaurantplasser, signert kampball og signert kampdrakt.

TRYKK HER FOR Å "KJØPE" BILLETT

Annonse fra Obos-ligaen: