Julegada kommer til Sparebanken Sør Arena

Du trenger ikke velge mellom julestemning og fotballkamp 1. desember. Vi sørger for at du får julefølelsen utenfor Sparebanken Sør Arena før avspark.

Annonse:

Agnar Espegren, mannen som driver kioskene på Sparebanken Sør Arena på kampdag, slår virkelig på stortromma for å skape god julestemning før kampen 1. desember. 

Espegren er daglig leder i Hunsfos Opplevelse og er en av dem som står bak den populære Julegada i Vennesla.

Søndag 1. desember tar Espegren med seg seg deler av Julegada fra Vennesla og ned til festplassen foran stadion.

Det blir juleboder, juletrær og bålpanne. Det blir levende musikk og korsang, og det deles ut både gløgg og kakemenn.

Med andre ord: Det blir herlig julestemning utenfor arenaen fra kl. 13.30, før årets viktigste kamp braker løs inne på stadion kl. 15

- Julegada i Vennesla ønsker å hjelpe Start opp i Eliteserien! sier Espegren, som åpner Julegada i Vennesla 13. desember.

Christopher MacConnacher, admistrativ leder i Start, gleder seg til adventskamp 1. desember.

- Det er fantastisk at Agnar og de andre fra Julegada i Vennesla ønsker å bidra til å skape juletemning og en flott ramme rundt kampen. Da jeg nevnte dette for Agnar så tente han på ideen med en gang, og når han først drar i gang noe så gjør han det ordentlig, sier MacConnacher og ler.

- Da kvalikkampen ble flyttet til første søndagen i advent så tenkte vi at vi var nødt til å få litt julestemning rundt arenaen. Nå håper vi mange, både store og små, vil starte adventstiden på Sparebanken Sør Arena. Vi trenger alle støtten vi kan få i det som er en veldig viktig kamp for Start, og for alle som ønsker et Eliteserie-lag på Sørlandet, sier MacConnacher.

Vi møter enten KFUM Oslo, Kongsvinger eller Sogndal i kvalifiseringskampen, og vinneren av kampen spiller om en Eliteserie-plass når de møter lag nr. 14 i Eliteserientil playoffkamper uka etter. 

     

    Annonse fra Obos-ligaen: