Årsmøte 2016, Erik Ruthford Pedersen

JA – resten av livet

André Vaaler – oppvokst i Østfold, men er nå ekte Start-fan fra Torridal – ønsker Erik Ruthford Pedersen hjertelig velkommen tilbake i Start.

Annonse:

Han har sagt JA før, kanskje bestandig. Jeg har selv opplevd det når vi var på skoleturné med boka «Direkte rødt». Han visste ikke hva han sa JA til, men han sa JA.

Han sa JA til IK Start det året jeg ble født, og det kunne vært skrevet en triologi om alt han har opplevd på all verdens arenaer og alle menneskene han har trent med, spilt med og møtt.

Det handler ikke bare om et JA – resten av livet, men om positivitet, hengivenhet, kompetanse og vilje. Det handler om hardt arbeid og et liv der det viktigste er å gjøre keepere, ungdom og mennesker rundt seg gode.

Sender en stor takk til alle ansatte som i disse dager har sluttet i klubben. Det har vært uoversiktlig, trist og rart de siste dagene.

Men i dag vil jeg ønske vår nye trener Sindre Tjelmeland hjertelig velkommen. Tenk å være helt ny i byen og bli møtt av et –JA- fra Erik Ruthford Pedersen på vei til Sparebanken Sør Arena den første dagen på jobb.

Kanskje vi i dag skal stoppe opp litt og si «JA - resten av livet» til klubben og til hverandre.

Heia Start! Lykke til på Grorud 

Annonse fra Obos-ligaen: