Intervjuer og bilder fra årets første trening

Spillerne virket å glede seg like mye som Joey til å gå igang med trening igjen.

Annonse:

- Det er ordentlig gøy å være i gang igjen. Det tok litt tid før vi fikk bakkekontakten igjen etter den siste kampen i fjor, men de siste ukene har jeg bare gledet til å komme igang, sier Joey Hardarson, etter å ha gjennomført den første av mange treningsøkter på vei mot Eliteserien 2020.

Spillerne ble veid og målt før trening, en økt som stort sett bestod i balløvelser. Smilene satt løst hos spillerne, og det var tydelig at det var mange som var ivrige etter å vise seg frem.

- Det så ut som de gledet seg like mye som oss, de var engasjerte og det så bra ut til å være første økta. Vi prøver å holde det litt rolig og fornuftig i starten, og så trapper vi opp gradvis, sier Joey.

Se intervju med Joey her.


Denne uka skal spillerne gjennom en del tester, og treningsbelastningen blir relativt rolig, slik at alle får tilpasset seg belastningen som følger av å trene fotball på kunstgress igjen. Deretter trappes det gradvis opp, og planen er at spillerne kjører to økter om dagen de fleste dager frem mot seriestart.

På årets første trening var Damion Lowe og Afeez Aremu ikke tilstede, de to kommer først i morgen. Det gjelder også Adeleke Akinyemi.

To nykommere var på plass, Eirik Schulze og Amund Wichne, og detter hva de hadde å si etter treningen.

Videoen er ikke tilgjengelig.

 

Se bilder fra årets første økt her. Alle foto: Bjørge Dahle Johansen

 

Annonse fra Obos-ligaen: