Innhoppet gav mersmak

Midtbanespiller Thomas Zernichow gir jernet om han får tillit i søndagens toppkamp i Sandnes (Foto: NTB Scanpix).

Annonse:

Den halve omgangen som innhopper i 2-1 seieren over Kongsvinger søndag gav Thomas Zernichow mersmak.

- Det var gøy å slippe til og være med på seieren. Da jeg kom inn, tenkte at jeg må satse på det jeg er god til: Å føre ballen i stort tempo og lage strekk i motstanderens lag. Det synes jeg lyktes. Jeg fikk sendt pasningen som Espen Børufsen scoret seiersmålet på, og kunne kanskje ha scoret ett selv. Men da ble jeg litt for sein, forteller en blid midtbanemann etter en treningsøkt på gresset på Kristiansand stadion.

- Etter dette innhoppet er det lov til å håpe på flere kamper?

- Jeg skal gi alt dersom sjansen byr seg, det lover jeg. Søndagens kamp viste at det nytter å stå på og gjøre sitt beste på trening, sier 21-åringen som nylig har fullført en bachelor i økonomi og snart begynner på en mastergrad i finans på UiA.

- Det er viktig å tenke at etter fotballkarrieren venter et yrkesliv i mange år, derfor satser jeg også på en skikkelig utdannelse, sier Thomas.

Tilbake til fotballen, søndag er det gresskamp i Sandnes.

- Det blir en riktig toppkamp mot nummer tre på tabellen med like mange poeng som oss. Sandnes Ulf er et lag med mange gode spillere og på topp har de angripere med stor fart. Her må vi stå på for fullt, og det skal jeg også om jeg får spille, lover Thomas Zernichow.

Annonse fra Obos-ligaen: