IMG_9678

IK Start gatelag på Nasjonal turnering i Bergen

13-14 juni var det endelig duket for årets store høydepunkt for gatelaget vårt. I år ble Nasjonal turnering arrangert i Bergen og spillerne fikk noen fantastiske dager på Brann Stadion der blant annet Fotballpresident, Lise Klavenes, åpnet turneringen.

Annonse:

29 gatelag fra de to øverste divisjonene var representert på turneringen. I gruppespillet møtte vi Fram Larvik, Bodø Glimt og Vålerenga, og i sluttspillet fikk vi spilt noen tøffe kamper mot Ham Kam, Sandefjord og Asker.

- Det ble en kjempefin opplevelse for alle som var med på turen. Vi spilte seks kamper totalt, og vi avsluttet turneringen med å vinne bronsefinalen i B-sluttspillet, sa leder for samfunnsansvar i IK Start, Espen Børufsen, etter turneringen.

Etter at de innledende kampene i gruppespillet var ferdige samlet alle lagene seg til en flott bankett på Quality Hotel Edvard Grieg. På banketten ble det underholdning med komiker, Christoffer Schjelderup og en konsert med OnklP.

Det ble en fantastisk tur for hele gjengen, og vi gleder oss allerede til neste Nasjonale turnering. Til slutt vil vi rette en stor takk til Fotballstiftelsen og SK Brann for et flott gjennomført arrangement.

Annonse fra Obos-ligaen: