Her er Starts nye sportssjef

Torsdag klokken 13 ble islandske Magni Fannberg presentert som Starts nye sportssjef.

Annonse:

- Jeg er veldig takknemlig for at vi har fått avtalen i havn og at AIK har vist forståelse og samarbeidet godt med meg selv og Start om dette, sier Magni Fannberg til ikstart.no og legger til:

- Jeg er veldig glad for å være på plass og gleder meg til å fortsette arbeidet med å bygge en bærekraftig klubb og arbeidsplass.

Magni kommer til Start fra AIK, der han har arbeidet som utviklingssjef de siste årene. Tidligere i vinter ble han tildelt prisen som "Årets Unicoach 2021" i Sverige. 42-åringen har tidligere jobbet i akademiet til Brann.

- Jeg er fantastisk fornøyd med å endelig få dette på plass. Det sies at den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves. Magni gjorde et vanvittig godt inntrykk ved første møte, sier klubbdirektør Terje Marcussen til ikstart.no før han fortsetter:

- Den kompetansen han tar med seg er jeg sikker på at vil løfte klubben ytterligere. Jeg ser frem til et fruktbart samarbeid, avslutter Marcussen.

Magni reiser senere i ettermiddag tilbake til Stockholm for å avslutte sitt arbeid i AIK. Han vil ikke være tilgjengelig for mediehenvendelser før han er på plass for fullt på Sparebanken Sør Arena.

Annonse fra Obos-ligaen: