Henter stopper fra Stabæk: - Noe jeg ønsket veldig selv

IK Start er enige med Stabæk om en overgang for den 22 år unge stopperen, Nicolas Pignatel Jenssen.

Annonse:

Midtstopperen Nicolas Pignatel Jenssen har i dag signert en kontrakt ut 2024 med IK Start, etter at vi har blitt enige med Stabæk om en permanent overgang for spilleren.

- Utrolig deilig. Dette var noe jeg ønsket veldig selv, å komme til IK Start. Jeg har veldig troen på Azar og det han prøver å bygge opp her, og veldig giret på å bli en del av det, sier Pignatel Jenssen.

22-åringen har tilbragt sin fotballkarriere i Stabæk, der han fikk sin A-lagsdebut i NM mot Alta i 2019. Eliteseriedebuten kom i 2020. Han står oppført med 75 offisielle kamper for Bærumsklubben, i tillegg til 42 aldersbestemte landskamper for Norge.

- Jeg har vært i Stabæk i 10 år, og gått gradene der. Nå føler jeg at det er rett med et miljøskifte og da fristet det veldig å gå til Start, sier Piggy og fortsetter:

- I 2024 skal jeg ta nye steg og utvikle meg sammen med en god gjeng nye lagkamerater som ønsker å utvikle seg hver dag.

DSC_0012-Enhanced-NR.jpg
Nicolas Pignatel Jenssen og Azar Karadas etter at midtstopperen har signert kontrakt med IK Start.

Hovedtrener Azar Karadas kjenner til nyervervelsen fra sin tid i Stabæk, og er sikker på at klubben har sikret seg en spiller som vil heve kvaliteten på laget.

- Vi er veldig glade for å få Nicolas til IK Start. Jeg kjenner til «Piggy» fra tiden min i Stabæk, og vet han står for. Det er en midtstopper som til tross sin unge alder tilfører laget erfaring fra toppfotball, sier Karadas.

- Vi kan hjelpe hverandre

Nyervervelsen har over 40 Eliteseriekamper for Stabæk og over 20 i OBOS-ligaen, men i det siste har spilletiden minket. Karadas har stor tro på at vi kan hjelpe han samtidig som han hjelper laget.

- Nicolas er en spiller som virkelig ville komme hit. Han har ikke spilt så mye i det siste, og trenger å spille fotball. Vi har stor tro på at vi kan hjelpe hverandre bli bedre, forteller Karadas og fortsetter:

- Vi får en spiller som har en personlighet som passer gruppen bra. Han er en spiller som alltid setter laget sitt først. Vi gleder oss til å jobbe med «Piggy» og utvikle han videre, og er sikker på at han kommer til å styrke oss og være en bidragsyter.

Velkommen til klubben, Nicolas!

Annonse fra Obos-ligaen: