Henter spiss fra fransk klubb

Den svenske spissen Jack Lahne er klar for klubben. 21-åringen kommer på lån fra den franske klubben Amiens. Sent lørdag kveld møter han sine nye lagkamerater på treningsleir i Marbella.

Annonse:

Lahne spilte sine ungdomsår i Brommapojkarna i Sverige, før han i 2019 ble solgt til Amiens som i dag spiller i den franske Ligue 2. Han har også representert Sverige på aldersbestemte landslag.

Etter overgangen til fransk fotball har han vært på utlån til blant annet AIK og Häcken, og var i 2022 utlånt til Újpest FC i den ungarske toppdivisjonen. Nå er han klar for et 2023 i gult og sort.

- Jeg gleder meg veldig til å komme ned til Marbella og treffe resten av gjengen. Jeg har stor tro på at oppholdet i Start blir bra for alle parter, og har stor tro på at jeg kan være med å bidra til at klubben får en god sesong, sier vår svenske nysignering.

Den hurtige angrepsspilleren har skrevet under på en låneavtale ut året, og sportslig leder Magni Fannberg ser frem til hva Kristiansand og supporterne på Sparebanken Sør Arena skal få se av Jack i år.

- Jack er en 9er som har vist at han kan score mål på et høyt nivå. I Jack ser vi egenskaper som passer bra og utfyller egenskapene som allerede er i troppen. Jack har til nå i karrieren ikke fått kontinuerlig spilletid til å vise sitt fulle potensial, sier sportssjef Magni Fannberg og fortsetter:

- Sammen med Jack og hans rådgivere har vi kommet frem til at det finnes et uforløst potensial som vi sammen kan få frem i hans tid i Start.

Velkommen til oss, Jack!

Annonse fra Obos-ligaen: