Har planen klar

De siste møtene vi har hatt med Levanger har vært målfattige. Nå mener Steinar at han har løsningen.

Annonse:

- Ja, det har vært sjansefattige, tette og jevne kamper med få mål. Så vi håper at vi skal få sving på vårt offensive spill, skape sjanser, score mål og få en positiv tilnærming til alt det vi skal gjøre på hjemmebane. Vi gleder oss! Gutta ser pigge og fine ut, og vi er klare til kamp, sier Steinar Pedersen.

Start har møtt Levanger to ganger tidligere. På La Manga ble det 1-0-seier, mens oppgjøret i Levanger endte 0-0. Nå vil Start ha skikkelig nettsus!

>> KJØP KAMPBILLETT HER

Innlegg

Etter en ekstra innleggstrening er Steinar Pedersen klar på hva som er nøkkelen til søndagens kamp mot Levanger.

- Det er alltid nøkkelen å komme til mange situasjoner inne i boksen, få mange folk inn, gode nok innlegg, gode nok innløp. Det å få nok trøkk der inne. Det er der det avgjøres, så vi må inn i sekstenmeteren så ofte som mulig. 

Tempo og gjennombrudd

- Vi du si at vi er ute etter å spille offensiv og underholdende fotball?

- Det vil vi alltid. Vi er ute etter å skape sjanser, vi ønsker å ha nok tempo og skape gjennombrudd både på kant og sentralt. Samtidig må vi være oppmerksomme på at Levanger slår mye direkte. De varierer litt med å være direkte eller spillende i tilnærminga til sine bortekamper. Så vi skal bare passe på å være gode nok i vårt spill, presiserer Pedersen.

Søndag klokka 1500 får vi svaret på om det blir nettsus på Sparebanken Sør Arena. 

Annonse fra Obos-ligaen: