- Gleder meg til å utvikle meg videre i Start

Mikael Ugland har skrevet under ny kontrakt med Start.

Annonse:

Mikael Ugland (20) har bundet seg til Start frem til sommeren 2023. Midtbanespilleren har startet fem kamper i Eliteserien denne sesongen, inkludert fire av de fem siste kampene. Nå ser han frem til å utvikle seg videre i klubben han har vært i siden han var 11 år gammel.

- Jeg gleder meg til tre nye år i Start, deilig å få det i boks.

- Det er her jeg kommer kommer, og Start er klubben jeg så opp til da jeg var lite, så det å få muligheten til å utvikle meg videre her er fantastisk. Nå har jeg tre år på meg til å bli en enda bedre spiller her.

Se intervju med Ugland, der han forklarer hvorfor han mener han har mye mer inne enn det han har fått vist i kamp så langt.


Tatt store steg

Sportslig leder i Start, Atle Roar Håland, roser Mikael Ugland for den jobben han har gjort i år.

- I løpet av de siste årene har han virkelig tatt store steg og prestert bra på trening. Det får han betalt for nå i form av mer spilletid på A-laget. Han har vært veldig gode helt fra starten av året, men ble litt satt tilbake da han brakk foten. Så har han kommet veldig sterkt tilbake etter det. Vi gleder oss til å jobbe videre med ham. Han har noen veldig spennende kvaliteter, blant annet en meget god skudfot, sier Håland.

De siste månedene har Jesper Daland, Andri Tryggvason, Sander Sjøkvist og nå Ugland alle signert nye kontrakter. 

- For klubben er det viktig å ha lengre kontrakter med de unge spillerne vi har stor tro på. Det gir både klubben og spillerne forutsigbarhet og ro til å jobbe videre, sier Håland.

Start-AaFK Ugland
Mikael Ugland i aksjon i sist kamp, mot Aalesund. Foto: Kristian Øverland

 

Annonse fra Obos-ligaen: