- Frustrerende kamp

Joey Hardarson var frustrert over både dommeravgjørelser og manglende effektivitet i kampen mot Kristiansund (Foto: NTB scanpix).

Annonse:

- Det var frustrerende. Vi får noen muligheter til å score flere mål men får ikke det til. At Kristiansund avgjør kampen på de to frisparkene kjenner jeg litt på, men de klarer å være kyniske og på mesterlig vis drøye tiden. De får også lov å av dommeren å holde på sånn, og jeg skulle gjerne sett at dommeren slo ned på det og at det ble litt mer tempo i spillet, sier Joey Hardarson etter 1-2-tapet mot Kristiansand.

Frustrasjonen var stor både blant publikum og på Starts benk, der både Joey og keepertrener Frode Birkeland endte opp med gult kort for protester mot dommeravgjørelser. Etter kampen var Joey mer rolig, men fortsatt irritert.

- Det er feilaktig frispark de får da de scorer første målet, og så ser det ut som vi skulle hatt et straffespark, så det er er mange situasjoner i kampen vi kan være litt frustrerte over.

 

Fornøyd med nykommerne

Mohamed El Makrini og Christian Bolanos gjorde begge sine debuter, og kom godt fra det.

- Jeg er veldig fornøyd med hvordan de har kommet inn, og i dag bekrefter de det inntrykket vi har fått på trening. Mo vinner en haug med baller på midten og er trygg med ballen. Bola legger opp til en masse sjanser, og scorer også, sier Hardarson.

- Bola har et blikk og en evne til å vekte pasninger som er klasse. Det er godt å få både han og Mo i gang.

Han gledet seg også over å se Martin Ramsland og Mathias Bringaker tilbake på banen igjen.

- Vi må ikke grave oss helt ned. Det var mye positivt i denne kampen også, så vi må bare bygge oss opp igjen og fortsette.


Annonse fra Obos-ligaen: