Øyvind Dalseth

Fra Start til Arendal

Start-trener Øyvind Dalseth blir Mattias Anderssons assistent i Arendal Fotball.

Annonse:

Spillerutvikler og trener Øyvind Dalseth er klar for  Arendal. Han starter i sin nye jobb allerede mandag. Dermed er han en del av Arendal-teamet som møter Sandnes Ulf tirsdag kveld. Dalseth gjenforenes altså med Mattias Andersson - som også har en fortid i Start.

- Luksusproblem

Etter nesten 4 år i klubben har han valgt å takke ja til en ny utfordring.

-Jeg har hatt et luksusproblem når jeg har valgt, og vil takke for årene i en fantastisk klubb med fantastiske mennesker. Jeg har fått utfolde meg, utfordret meg og testet grenser og kommer alltid til å tenke positivt om tiden i klubben selv om det selvsagt også har vært utfordrende år. En spesiell takk til dagens a-team som jeg ønsker all lykke til, og for et godt samarbeid med Alexander Øren rundt Start 2. Jeg kommer til å savne spillerne, trenere og alle menneskene som brenner for jobben sin, sier Dalseth.

- Trenerutvikling

Start og Arendal er enige om at treneren starter i sin nye jobb allerede mandag,

- Øyvind har vært en meget god ambassadør for klubben. Han har utviklet seg stort i Start, og det er også grunnen til at han er aktuell for andre klubber. Parallelt med at vi driver med spillerutvikling er vi også opptatt av å drive med trenerutvikling. Øyvind er nok et eksempel på at man utvikler seg i Start og blir moden for nye oppgaver. Vi ønsker han lykke til videre og vi er overbevist om at han kommer til å lykkes i Arendal, sier administrerende direktør i Start, Even Øgrey Brandsdal.

- Synd for Start

Start-trener Steinar Pedersen har jobbet tett sammen med Dalseth i halvannet år.

- Jeg har bare positive ting å si om Øyvind og det er synd for Start som klubb å miste en hardtarbeidende og dyktig person. Øyvind ønsket nye utfordringer og vi ønsker han masse lykke til i ny jobb, sier Pedersen.

Annonse fra Obos-ligaen: