Forberedt på tøffe tak i Grimstad

Lokaloppgjørene lever sine egne liv, mener Steinar Pedersen.

Start-treneren spår "krig" og tøffe  dueller i Grimstad søndag  ettermiddag, men også underholdende og offensiv fotball i det som Start-treneren tror blir en tett og jevn kamp.

Nye spillere

Start har fått flere nye spillere til denne høsten, det gir også utfordringer og muligheter når treneren skal ta ut 11 til kamp.

- Ja, det har vært jobbet godt med spillerlogistikk i sommer og da har vi flere å velge blant, slik at vi er like mange som i vinter og har fått erstattet skadde spillere som Lars-Jørgen Salvesen og Andreas Hollingen.

Annonse:
Landskampoppdrag

- Til Jerv-kampen har vi fått noen utfordringer på grunn av landskamper som vi har spillere med i. Tobias Christensen, Mikael Ugland, Damion Lowe og Adnan Hadzic  er utilgjengelige, men muligens kan Adnan rekke kampen selv om han spiller mot Danmark så sent som lørdag, forklarer Pedersen.

Derimot får Start ikke med Damion Lowe. Han dro til Canada onsdag og spiller landskamp for Jamaica. Det skjer på en internasjonal dato som ikke Obos-ligaen tar hensyn til. Start måtte hatt fravær av to spillere som beskrives som faste på laget for å få utsatt kampen, det gikk ikke.

Amerikansk debutant?

- Så har vi fått en amerikansk spiller denne uken?

- Conor Stephen O`Brien jobber vi med å få klar, det gjenstår noe papirarbeid før vi vet om midtbanespilleren er aktuell. Uansett stiller vi et sterkt lag, spillerne har vært "sharpe" på trening og jeg gleder meg veldig til kampen, sier Steinar Pedersen som er i perlehumør om dagen og forhåpentlig fortsatt er det søndag ettermiddag..

Annonse fra Obos-ligaen: