Folkefest og tre poeng da Holtan debuterte

I ettermiddag kom Stjørdals-Blink på besøk til runde 24 i OBOS-Ligaen 2022. På tribunen satt over 6000 fans som fikk se gutta vinne vår fjerde strake hjemmeseier. Foto: Tor Erik Schrøder.

Det ble en folkefest på Sparebanken Sør Arena da Stjørdals-Blink kom på besøk i ettermiddag. Etter 30 seige minutter så løsnet det, og det var etter det aldri noen tvil om at vi kom til å vinne nummer 3 på rad totalt, og fire på rad på hjemmebane.

Den første scoringen kom etter at formspilleren Peter Reinhardsen skar innover fra sin høyreback-posisjon og banket inn 1-0 fra 18 meter.

Like etter Peter sin forløsende scoring var det Eirik Schulze sin tur til å score. Fantastisk spill langs venstresiden endte med at Strannegård lobbet ballen opp til Schulze som banket inn 2-0 på volley, og vi gikk til pause med en 2-0-ledelse.

Like etter hvilen scorte debutanten Joacim Holtan, etter at Mathias Grundetjern rundet keeper og serverte nysigneringen på åpent mål.

Blink fikk med seg en scoring, etter at en glipp i forsvaret vårt sendte Mats Lillebo alene med keeper.

Flere mål ble det ikke, og vi kan dermed gå inn i ny uke med tre seiere på rad, og fire på rad på hjemmebane.

Slik var kampen:

1 min: Kampen er i gang.

10 min: Vi har kjørt kampen de første 10, men ikke klart å produsere noen store målsjanser enda.

20 min: Ingen store sjanser til noen av lagene enda. Vi sliter med å få skapt noe, men har mye ball og forsøker å bygge opp angrep. Blink satser på kontringer og dødballer.

22 min: Lydnivået på arenaen økes når Grundetjern bryter og raider oppover banen. Vinner en corner.

23 min: Like etter corneren prøver Basse seg på en markkryper. Like utenfor stolpen. God mulighet det.

25 min: Inne i en god periode nå. Etablert oss godt inne på Blinks banehalvdel.

26 min: Nesten for Peter Reinhardsen etter en innøvd corner-variant. Headingen går over.

28 min: Nesten for Grundetjern! Klabb og babb fører til et skudd som går via en Blink-forsvarer og ut til corner.

30 min: JASPER! Blink på en sjelden visit og får en kjempesjanse. Jasper i buret er smidig som en katt og får slått til corner. Helt nede ved stolperoten.

33 min: Godt spill av oss. Broderer oss gjennom Blink-forsvaret og kommer oss inn i 16-meteren. Får en corner ut av det som ender i ingenting. Stadig 0-0.

35 min: PETER REINHARDSEN! For en scoring!

Høyrebacken skjærer inn og skyter med venstre, nede i hjørnet. 1-0! Lært siden sist kamp og løper denne gangen til supporterene og jubler!

39 min: Fint spill. Schulze får en skuddmulighet - men drar skuddet utenfor.

43 min: DET ER SÅ FORBANNA PENT! 2-0, EIRIK SCHULZE!

PAUSE: Vi går til pause med en 2-0-ledelse.

46 min: 2. omgang er i gang.

48 min: Peet nære å score sitt andre, men skuddet fra 6 meter går like utenfor.

53 min: Joacim HOLTAN!!!!!! Mathias Grundetjern runder keeper, og serverer Holtan som scorer på debuten. Deilig! 3-0.

61 min: Bjarni og Sawo kommer inn for Schulze og Emir.

62 min: Blink reduserer. 3-1.

67 min: Bjarni får gult kort.

77 min: Holtan nære å sette 4-1, men skuddet går over.

83 min: Kristoffer Tønnessen prøver seg på et frispark, men keeper har kontroll.

89 min: Stang ut! Sawo skyter i stolpen alene med keeper.

89 min: Cresswell kommer inn for Strannegård.

90 min: Robstad og Sanyang kommer inn for Basilio og Holtan.

SLUTT: Vi vinner 3-1!