Flere felt utsolgt til 15. mai-kampen

Søndag 15. mai klokken 18:00 møter vi Sogndal til "festkamp" på Sparebanken Sør Arena. Etter to seiere på rad håper vi på et godt antall tusen fans på tribunen, og billettsalget er allerede godt i gang. Foto: Gunnar Langeland.

Annonse:

På søndag blir det fest! Sogndal kommer på besøk til det som både blir en toppkamp og en festkamp på Sparebanken Sør Arena! Vi har invitert russen på kamp, og det er allerede revet bort godt over hundre "russ-billetter". Billetter til russen kan kjøper her.

Stadiokart Sogndal.png
Fem felt er utsolgt og totalt er over 3000 billetter solgt til 15.mai-kampen

I tillegg til godt oppmøte av russen, begynner også flere andre felt på arenaen å fylles opp.

Fem felt er allerede utsolgt, og det er flere andre felt som nærmer seg å fylles, og det er enda fire dager igjen til kamp. Totalt er det solgt over 3000 billetter til nå.

K P
4 Sogndal 5 11
5 Start 5 10
6 Stabæk 5 10
7 Fredrikstad 5 8

Etter to strake seiere er øynene våre rettet mot nummer tre. Tabellnabo Sogndal blir ingen lett match, men med sterk støtte fra tribunen klarer gutta å hente ut de siste prosentene som kan bikke kampen i vår favør.

Sogndal har enda ikke tapt en kamp i årets OBOS-liga. Etter fem kamper har laget fra saftbygda tre seiere og to uavgjort, og ligger dermed på fjerdeplass på tabellen med 11 poeng - ett poeng og én plass foran oss. 

Billetter til kampen fås kjøpt via denne lenken. Vi anbefaler å kjøpe billetter på forhånd, slik at det ikke skal danne seg lange køer utenfor arenaen på kampdag.

Vi ses på kamp! Heia Start!

Annonse fra Obos-ligaen: