lowe

Får vi se alle nye?

Damion Lowe er, sammen med Floki og Skålevik, i troppen mot Tromsdalen i kveld klokken 18:00.

Annonse:

Selvsagt er Steffen Lie Skålevik i troppen etter sin knalldebut torsdag, men også Kristjan Floki Finnbogason og Damion Lowe er lysten på å vise seg frem, selv om de ankom Kristiansand sent fredag kveld.

>> Kjøp billetter til Start-Tromsdalen her

- Jeg er klar, jeg er vant til slike reiser og 6,5 timer fra New York er helt ok for meg, forteller Damion, mens islendingen Floki roser underlaget på Sparebanken Sør Arena etter sine første spark på ballen her.

- Glimrende bane, jeg er vant til kunstgress, sier Floki.

Og tredjemann Steffen Lie Skålevik sprudler av begeistring over mottakelsen han har fått og særlig er han glad over at han og Thomas Zernichow har funnet hverandre på banen.

- Han gir meg akkurat de rette ballene. Jeg liker å stikke på bak motstandernes bakre rekker, forteller den blide vestlendingen som scoret etter bare åtte minutter i Start-drakt.

- Fått inn atleter

- Og hva sier Start-treneren om laguttaket nå som klubben har fått tre nye spillere

- At det er blitt vanskelig, konkurransen er skjerpet om å komme med i elleveren. Vi har fått inn fart og duellkraft som styrker oss. I 19-20 kamper har vi på spissplass på grunn av skader vært nødt til å bruke midtbanespillere i uvante posisjoner, men all honnør til Nils og Abu for den måten de har løst oppgaven på. Deres bidrag har vært viktige for oss. Det er ikke bare, bare å tenke nytt og omstille seg til en ny plass på laget, sier Steinar.

- Men nå?

- Har vi fått inn atleter i de to siste ankomne. De har teknikk, er hurtige og sterke fysisk. Dette gir oss om nødvendig muligheter til å variere i formasjon alt etter motstanderen. Damion og Floki er spillere som skal utvikles hos oss og gis tid til å bli innøvd i nye relasjoner.

>> Kjøp billetter til Start-Tromsdalen her

- Vi kommer neppe til dekket bord mot Tromsdalen?

- Det gjør vi ikke, det er et lag som har spilt jevnt mot de fleste lag og har sine styrker som vi er klar over. Hos oss må det alltid ligge i bunn knallhard jobbing og vilje til å spille en fotball som underholder publikum, sier Start-treneren.

Annonse fra Obos-ligaen: