Fantastisk partnertur til Berlin

I helgen var 54 personer samlet til innholdsrike dager i Berlin.

Annonse:

På programmet var herlige måltider, faglig opplegg, sosialt fokus, fotballkamp på Olympiastadion med Hertha Berlin mot RB Leipzig, og et lite høydepunkt med besøk at landslagskeeper Rune A. Jarstein på hotellet.

- I samarbeid med G-Travel og Best Event leverte vi en av våre beste turer for våre samarbeidspartnere, en gjeng som fikk mye tid til å bli kjent med hverandre gjennom hele turen, sier Arne Simonsen, kommersiell leder i Start.

- Vi ønsker at våre partnere skal få gode opplevelser sammen , skape muligheter sammen og det aller beste er at de ender opp som buinesspartnere på sikt, legger han til.

Simonsen roser deltakerne strålende humør på turen i noen hektiske dager i berlin.

- Vi må rette en stor takk til Best Event som leverte vanvittig god service for oss i Start og resten av reisefølget, sier Simonsen.

- Alle 54 deltagere har allerede takket ja til å være med på neste års utenlandsstur så det sier vel at de har hatt en god opplevelse med Start, sier Simonsen og smiler.

- Tusen takk til alle som var med på turen. Vi er glade for å ha så mange entusiastiske og ressurssterke samarbeidspartnere.

Se noen bilder fra turen.

Annonse fra Obos-ligaen: