- Fantastisk for klubben

Trener Mick Priest er glad for at klubben er tilbake i Eliteserien, men skuffet over å tape sesongens siste hjemmekamp. (Foto: NTB scanpix)

Annonse:

- Jeg er skuffet over at vi taper denne kampen med et mål, men for klubben er det fantastisk å være tilbake i Eliteserien. Det var dette alle hadde som målsetting ved sesongstart. Alle som har vært involvert i år, fra administrasjonen, billettselgere og alle andre som har vært i med har også rykket opp, og ikke bare spillerne, sier Priest.

- Ønsker å vinne

I og med at Kongsvinger slo Sandnes Ulf 3-0 i Sandnes, kunne Start juble for opprykk etter denne kampen. Men treneren legger ikke skjul på at han gjerne skulle sett at laget hadde levert en bedre kamp og sikret opprykket uten hjelp.

- Vi ønsker naturlig nok å vinne alle kamper, så det er skuffende. Men vi gjorde ikke nok for å vinne i dag. Første omgang var definitivt ikke god nok. I 2. omgang var vi noe bedre, men fortsatt ikke god nok ettersom vi tapte kampen, sier Priest.

Avslutte med seier

Kommende søndag møter Start Åsane på bortebane til sesongens kamp.

- Det kommer til å bli en spesiell kamp ettersom alt er avgjort nå, men vi ønsker selvsagt å vinne den kampen. Både for klubben og for supporterne ønsker vi å avslutte sesongen med en seier, sier Priest.

Annonse fra Obos-ligaen: