Ettmålstap mot Brann i Bergen

De suverene serielederne Brann ble for sterke i Bergen. Arkivfoto: Tor Erik Schrøder.

Vi reiste i kveld til Bergen for å møte de suverene serielederne Brann til kamp i OBOS-ligaen. Både Tom Strannegård og Zakaria Sawo fikk sine første kamper for start, men det skulle vise seg å bli umulig å gjøre noe mot Brann.

Første omgang var relativt sjansefattig, og lagene gikk til pause på stillingen 0-0. Begge lag var solide defensivt og begrenset det andre lagets muligheter til å skape de største farlighetene.

Andre omgang fortsatte litt i samme spor, men Brann tok kontroll over kulen og nærmet seg sakte men sikkert målet til Jasper. Etter 57 minutter fant de veien til nettmaskene, takket være Felix Horn Myhre som skrudde pallen inn bak Jasper i vårt mål.

Etter dette måtte vi opp og fram, men det ville seg ikke fremover mot et godt organisert Brann-lag, som viste hvorfor de enda ikke har tapt en eneste kamp.

De sto også godt i mot vår sluttspurt, og unngikk at vi klarte å sette de under et vedvarende press. Dermed endte kampen 1-0 til bergenserne, og vi må ta turen hjem uten poeng.

Neste kamp er allerede på mandag, da Bryne kommer på besøk. Avspark mandag 8. august er klokken 18:00. Kjøp billetter til den kampen her.