Et hyggelig problem

Starts assistenttrener Andreas Jenssen innrømmer at klubben nå har fått et luksusproblem når det gjelder å velge ut de elleve som skal starte kampen mot Bodø/Glimt tirsdag kl. 19 på Sparebanken Sør Arena.

- Vi har mange spillere i god form og vi har fått nye spillere som forsterker oss. Det ser vi både i kamp og treningene som holder et høyere nivå. Med skjerpet konkurranse om plassene blir vi bedre, sier Andreas Jenssen.

>> KJØP BILLETT TIL START-BODØ/GLIMT

Mye bra sist

Jenssen har analysert videoen fra helgas bortekamp mot Jerv - og sammen med spillerne og resten av trenerteamet har de sett nærmere på det som skjedde i Grimstad.

 - I perioder spilte vi veldig godt i den kampen, men vi må stramme opp og gjøre noen justeringer i forsvarsspillet. På det beste vendte vi spillet og gjorde mye bra, det skal vi fortsette med mot Glimt.

Annonse:
Revansjelystne

Start tapte vårkampen 2-3 i Bodø etter mye bra spill - og etter å ha jaget seier helt på slutten av kampen.

- En av våre beste kamper, likevel reiste vi hjem poengløse og var skuffet over det. Nå møter vi igjen et Glimt-lag som spiller 4-3-3 og er veldig bevisst på kontringer.

Tirsdagens motstander spilte 0-0 mot Sandnes Ulf onsdag kveld.

- Det resultatet passet oss, men det er vel ikke sannsynlig at Glimt roter bort hele sin ledelse og skaper spenning om førsteplassen. Uansett er vi revansjelysten og gleder oss til en toppkamp, sier Andreas Jenssen.

Annonse fra Obos-ligaen: