Endelig samling med partnerne igjen

Corona har stoppet mange av de planlagte samlingene med Start-nettverket, men i dag kunne vi endelig samle våre samarbeidspartnere til et tettpakket program på Caledonien.

Annonse:

- Det var fantastisk å se at så mange møtte opp til vår første samling for sesongen. Vi hadde planlagt et tettpakket og variert program for Start-nettverket, og naturligvis har en del av arrangementene måtte utsettes. Derfor var det ekstra gledelig å se at så mange kom i dag, sier kommersiell leder Arne Simonsen.

De fremmøtte fikk se Robin Reed, styreleder i Start En Drøm, legge frem Starts strategiplan for de neste tre årene. Leif Øverland, leder i Norsk Toppfotball, fortalte om hvordan fotballen har jobbet gjennom Corona-tiden og om TV-rettighetsavtalen som nå skal forhandles frem.

Sportsleder i Fædrelandsvennen, Pål Vollebæk Jørgensen, intervjuet også sportslig leder Atle Roar Håland og trener Joey Hardarson fra scenen.

Til slutt kunne hotelldirektør Hege Julianne Nevestad ved Radisson Blue Caledonien Hotel fortelle om hvordan corona har påvirket hotellbransjen.

Alt i alt en innholdsrik morgen og formiddag, og vi takker alle våre samarbeidspartnere for oppmøtet og engasjementet.

Nå ser vi frem til en spennende og innholdsrik høst!

Her er noen bilder fra dagen.

Annonse fra Obos-ligaen: