Elkom sponser Henrik

Elkom blir med i Start-nettverket, og som personlig sponsor for Henrik Robstad, de neste tre årene.

Annonse:

Elkom (tidligere On & Offshore Elektro) er en autorisert elektroinstallatør med alle nødvendige godkjenninger. De har 35 ansatte og leverer tjenester til både privat- og bedriftsmarkedet, og også en del offshore. Nå har de signert en avtale som "sølvpartner" i Start de neste tre årene.

- Har noen i Start-familien behov for elektrotjenester, så står vi klare, sier daglig leder Terje Borch.
Han forteller at de har fått mye ut av å være med i Starts nettverk.

- Etter mange år i nettverket til Start har vi fått lov til å levere flere spennende elektroprosjekter. Vi har også kjøpt tjenester fra andre i nettverket. Vi opplever nettverket som særdeles positivt, det har gitt oss hjelp til å utvikle vår virksomhet, sier Borch, som håper å få enda flere samarbeidspartnere blant Start-familien de neste årene.

- Vi ønsker Start lykke til videre i sesongen og en spesiell hilsen til Henrik Robstad som vi er stolt sponsor til, avslutter Borch.

Med Elkom i ryggen får vi håpe Henrik Robstad kan skape elektrisk stemning på stadion fremover, men at han unngår for mange "strømtouch"...

Arne Simonsen, salgs- og partneransvarlig i Start, gleder seg over at Elkom blir med på laget også de neste årene.

- Vi setter stor pris på lojale samarbeidspartnere som Terje og Elkom, og det er også veldig flott at de velger å sponse en av våre lokale profiler, sier Simonsen.

Annonse fra Obos-ligaen: